200 млн. евро ще получи България от Европейската комисия, за да

...
200 млн. евро ще получи България от Европейската комисия, за да
Коментари Харесай

За охраната на границата: България ще получи 200 млн. евро от ЕК

200 млн. евро ще получи България от Европейската комисия, с цел да ускори защитата на българо-турската граница. Това сподели при визитата си на Граничното полицейско ръководство в Малко Търново министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Министър Демерджиев акцентира, че страната ни ще получи поддръжка по линия на Европейски Съюз с цел да се подсигурява сигурността на външната граница на съюза. От думите му излиза наяве, че всички български претенции за техническо застраховане са били задоволени.

Ако нещо сходно се случи в деня на вота, изборният развой ще се прекъсне единствено в случай че има действителна заплаха

Най-неотложно е построяването на 110 км техническо поръчителство , доставяне с коли и с персонален състав, отбелязва още министър Демерджиев.

До приемането на сумата „ Гранична полиция ” ще употребява десетки високопроходими коли , предоставени от други ведомства и министерства, както и джипове от структурите на Министерството на вътрешните работи. 

Ускореното произвеждане на муниции за Украйна ще е подкрепено с пари от Европейски Съюз

Иван Демерджиев изрази също по този начин признателност към чиновниците на Гранична полиция, които възпрепядстват прекосяването на незаконни мигранти при засилен напън.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР